Nieuws

Zomer in de O.ren: Aster en Vanessa

Wat is de favoriete zomermuziek van de artiesten op Zomer in O.? Bij welke platen dansen de tenen in hun flipflops? Welke songs zijn de soundtrack bij hun druipend raketijsje? Hoe klinkt de zomer in hun oren? Ontdek het hier, want speciaal voor Zomer in O. maakten ze een spotifylijstje. In deel 2: Aster en Vanessa.

Lees verder

“Het leven hier is een uitdaging voor die jongens”

Junior slingert heen en weer tussen een onvervulde voetbalcarrière, applaus op het podium en meer shitjobs dan hem lief zijn. Hij leert nu met vallen en opstaan Nederlands en beschikt over bakken star quality. Is dat voldoende om de top te bereiken?

Look On The Bright Side is een voorstelling van Star Boy Collective, een groep West-Afrikaanse voetbalmigranten- en performers. Ahilan Ratnamohan is hun coach, niet op het veld maar op het podium.

Lees verder

Zomer in de O.ren

Wat is de favoriete zomermuziek van de artiesten op Zomer in O.? Bij welke platen dansen de tenen in hun flipflops? Welke songs zijn de soundtrack bij hun druipend raketijsje? Hoe klinkt de zomer in hun oren? Ontdek het hier, want speciaal voor Zomer in O. maakten ze een spotifylijstje. In deel 1: Chantal Acda en Matt Watts.

Lees verder

"Ik moet mijn eigen kwetsbaarheid aangaan"

Jozefien Mombaerts heeft naast de stress en onzekerheid van de laatste maanden genoten van het cocoonen met haar gezin. Voor ze in oktober in première gaat met Een Pleidooi voor Zelfmoord, laat ze nu in haar kaarten kijken op Zomer in O. Jozefien onderzoekt in haar werk de kwetsbaarheden van de mens. Ze is gefascineerd door wat verstopt zit, verborgen wordt, wat niet gezegd wordt of waar niet naar (om)gekeken wordt.

Jozefien Mombaerts staat op Zomer in O. met Een Pleidooi voor Zelfmoord (25 en 26 juli - Kunstencampus aan Zee)

Lees verder

Jong Muziek

Jong Muziek maakt sinds jaar en dag deel uit van het TAZ-DNA. Net als de voorgaande drie jaar doorkruisten Lode Pauwels en Wouter Vanmeenen van Muziekclub De Zwerver ook afgelopen maanden het land op zoek naar muzikale ontdekkingen.

Lees verder

De eerste namen

Tussen 11 en 26 juli verwelkomen we o.a. Femke Gyselinck, Erhan Demirci, Mauro Pawlowski & Delphine Lecomte, Tom Vermeir, Matt Watts Trio, Warre Borgmans, Greet Jacobs, Star Boy Collective, Jozefien Mombaerts, Reena Riot, Vera Tussing en vele anderen.

Het eerste deel van het programma gaat op 24 juni om 10:00 in verkoop. 

Lees verder
Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info