Nieuws

'cultuur en een frisse duik in de zee'

Met Dauw (6+) neemt Tom Ternest, recent te zien in de topserie Albatros, je mee op sleeptouw in de natuur. Geniet van deze magische ontmoeting en wandel mee.

Lees verder

Een coup de foudre

Marijke Pinoy koestert het kleine en het grote, de verbondheid en de 'allenigheid', de afgelopen weken groef ze zo diep in zichzelf en de ander. Met Rosa Unplugged neemt ze je mee in haar verhaal.

Lees verder

Zeer gehecht aan Oostende.

Piv Huvluv neemt je met De allereerste keer terug naar die 'eerste keer'.  Die eerste keer alleen naar school, het eerste liefje, het eerste pintje ... Het levert heroïsche, ontroerende en uitermate grappige taferelen op, voor 8 plus én ouder!

Lees verder
Struwwelpeter

WILD! ZALIG!

De wildebrassen en multitalenten van Les Âmes Perdues brengen verhalen uit het beruchte Struwwelpeter boek, over tegenstribbelende kindjes en wat er dan gebeurt  …  Zangeres Naomi Beeldens weet er alles van!

Lees verder

"place to be!"

Warre Borgmans, al vele jaren een 'household name' als acteur, maar wat als muzikant in de dop? En Lou Roman, pianist of comedian? Ze kennen elkaar al jaren en vertellen in Panaché op geanimeerde wijze hoe de vork werkelijk in de steel zit.

Lees verder

"Een jaar vol leven!"

Isnelle da Silveira duikt samen met Dyna en Charles Loos in het leven van Nina Simone. Vrouw, artiest, moeder en burgerrechtenstrijdster - getuige ook politieke songs als 'Backlash blues' en 'I wish I knew how it would feel to be free' - in het broeierige Amerika jaren zestig.

Lees verder
Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info