Nieuws

Zomer in de O.ren - Piv Huvluv

Piv Huvluv is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in het Vlaamse comedy-landschap, en bovendien een groot muziekliefhebber. Hij kiest in zijn playslist voor de glitter van ABBA, de glamour van Rod Stewart en zonnige Balkanbeats van Shantel.

Lees verder

Zeer gehecht aan Oostende.

Piv Huvluv neemt je met De allereerste keer terug naar die 'eerste keer'.  Die eerste keer alleen naar school, het eerste liefje, het eerste pintje ... Het levert heroïsche, ontroerende en uitermate grappige taferelen op, voor 8 plus én ouder!

Lees verder

Zomer in de O.ren - Partners

Partners (Femke en James) verkennen een breed spectrum: van blues en dub-getinte industrial noise naar fuck off technopunk. Ze kiezen in hun playlist voor onder meer bluesgitarist Skip James, de etherische Robert Wyatt en een landelijke Willem Vermandere.

Lees verder

Zomer in de O.ren - Vera Tussing

Vera Tussing (foto © Danny Willems) is een Duitse danseres; samen met Esse Vanderbruggen bracht zij het duet Both, two op Zomer in O. Vera kiest, samen met hun sound designer Michael Pickett, voor onder meer voor de bezwerende zussen van Ibeyi, het in vat reverb gevallen Khruangbin en good old Simon & Garfunkel.

Lees verder

Zomer in de O.ren - Reena Riot

Reena Riot is een zangeres en gitariste die eerlijke, bloeddoorlopen songs maakt. Zij kiest in haar playlist onder meer voor een noisy Kim Gordon, een instrumentale John Cale en zonnige, Afrikaanse ritmes van Ceramic Dog en Marc Ribot.

Lees verder
Struwwelpeter

WILD! ZALIG!

De wildebrassen en multitalenten van Les Âmes Perdues brengen verhalen uit het beruchte Struwwelpeter boek, over tegenstribbelende kindjes en wat er dan gebeurt  …  Zangeres Naomi Beeldens weet er alles van!

Lees verder
Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info