in Kunstencampus aan Zee

De laatste maanden bleef het DKO grotendeels binnenskamers. Wat heel erg is voor mensen wiens passie het is schoonheid te creëren, en die vervolgens te delen met een publiek. Maar elke crisis biedt ook opportuniteiten. Vandaar … Nocturne & KAZ te KIJK!

Nocturne – De zomer van het Deeltijds Kunstonderwijs Oostende

Leerlingen en leerkrachten van CAZ spelen beneden in de grote zaal.
Op het parcours en in de zaal stelt KAZ tijdens de Nocturnes werk tentoon dat werd gecreëerd tijdens of voor de coronaperiode. Beide scholen zetten zichzelf in de kijker en blikken vooruit naar het nieuwe schooljaar!

De Nocturnes vinden elke donderdagavond plaats van 21u30 tot 22u.
Dit op 9 , 16, 23, 30 juli, 6, 13, 20, 27 augustus

do 13/8: Bart Van Kerchove & An Hoorelbeke. Componist Bart Van Kerchove speelt, samen met zijn echtgenote An Hoorelbeke, eigen pianowerk. 

do 20/8: Wilma Eekman (traverso) David Van Bouwel (klavecimbel) Marijke Verlinden ((barok)cello). Sonates uit de barok. Sonate in si klein voor fluit en basso continuo, een jeugdwerk van G.F. Haendel, en Sonate in mi klein van de leraar van Frederik de Grote, Joachim Quantz.

do 27/8: Valentijn Lievens (saxofoon), Bart Meynckens (piano) en Tania Verhelst (poëzie).
Valentijn, telg uit een zeer muzikaal geslacht brengt een deel van zijn CAZstars-programma. Velen kennen Tania Verhelst als stadsdichter van Brugge, veel minder mensen kennen haar als leerling van het CAZ. Ze brengt eigen werk, ijzersterk.

Praktisch

Ingang Romestraat 36

Inkom: GRATIS, maar reserveren is verplicht (max. 30 p.)
Reserveren via josephine.troispont@soo.be

Een organisatie van het Conservatorium aan Zee en de Kunstacademie aan Zee, samen de Kunstencampus aan Zee.

KAZ te KIJK! 

Tijdens juli en augustus wordt werk tentoongesteld via een doorlopende raamexpo. Wandel dus zeker eens langs in de Dokter Verhaeeghestraat 7, waar de Kunstacademie ook huist.

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info